Natka – managerka

Če je Natka plesni talent podedovala po svoji mami, je managersko žilico zagotovo po svojem očetu Zdravku Geržini, ki velja za uspešnega organizatorja glasbenih festivalov in je lastnik mednarodne licence uradnega lepotnega izbora Miss Slovenija za Miss World. Že kot dijakinja mu je pomagala v njegovi agenciji in odkrivala skrivnosti glasbenega poslovanja.

Ob ustanovitvi skupine Power dancers je prevzela managerstvo skupine v svoje roke. Ker si je z delom v skupini pridobila bogate izkušnje nastopanja in poslovnih odnosov, je s svojim partnerjem Zvonetom Tomcem (avtor glasbe, producent, aranžer, član popularne skupine Kingston …) začela delovati kot produkcijski team. Prvo njuno odkritje je bil pevec Sebastian, ki ga je Natka spoznala v svoji plesni šoli. Sebastian, ki je zelo hitro obnorel vso Slovenijo, je prodal več kot 30.000 plošč. Pod Natkinim okriljem je deloval 3 leta.

Natka je kot članica strokovne žirije sodelovala v najuspešnejšem televizijskem izbiranju pop skupine v Sloveniji do sedaj – Popstars (Pop TV). Izbrali so skupino Bepop, ki je prodala rekordnih 60.000 plošč debitantskega albuma in v decembru 2002 izvedla eno najuspešnejših turnej po Sloveniji, na kateri so nastopili vsi Natkini varovanci (Sebastian, Power dancers, Game Over). Natka je v skupini skrbela za koreografijo in njihove nastope.

Istega leta sta Natka in Zvone na podelitvi nagrad za Viktorje javnosti predstavila najuspešnejšo slovensko fantovsko zasedbo – Game Over, ki je povzročila pravo evforijo med najstnicami.

Na finalnem izboru Miss Slovenije 2003 sta Natka in Zvone predstavila svoje novo odkritje – dekliško skupino BBT, ki sta jo sestavila iz poraženk drugega televizijskega izbora Popstars. Kmalu se je izkazalo, da so bile BBT uspešnejše od zmagovalne skupine Unique.

Leta 2005 sta pod svoje okrilje pritegnila pevca Domna Kumra, ki je istega leta zmagal na festivalu Melodij morja in sonca in kasneje še skupino 4Play.
Za pesmi vseh varovancev in njihovo produkcijo je poskrbel Zvone Tomac, ki se lahko pohvali s celo vrsto hitov za različne izvajalce (skupina Kingston, Sebastian, Power dancers, Bepop, Game Over, Rebeka Dremelj, Sanja Grohar, Domen Kumer, 4Play, Party Kids…).

Natka pa se je poleg managerstva izkazala tudi kot uspešna avtorica glasbe in besedil ter nanizala kar nekaj uspešnic:

  • Sebastian: Ti si ta (glasba in besedilo), Le kako naj pozabim te (glasba in besedilo), Zakaj bežiš (besedilo), Luna in zvezde (glasba in besedilo).
  • BBT: 5 minut mi daj (glasba in besedilo), Ne verjamem ti (glasba in besedilo).
  • BBT / Game over: Vrni se (besedilo).
  • Rebeka Dremelj: Ko ugasnejo luči (besedilo).
  • Rebeka Dremelj / Domen Kumer: Kot pes in mačka (besedilo).
  • 4 Play: Tarča (besedilo).
  • Power dancers: I need another man (glasba in besedilo).